Vadstena kloster (uttalas Vasstena)

Här var mitt boende onsdag och torsdag i Vadstena. Sååå scharmigt och litet första natten höll jag p att ramla ur sängen. Jag är ju inte så van vid att ligga i så smal säng, ganska lustigt att jag nästan ramlade ur sängen:o)


Badrummet var oxå pluttigt, fungerade dock mycket bra men  mellan handfatet
och väggen var det trångt när man skulle tvätta av sig.













Ja i duschen fick jag plats men det var nog inte mer än så.
Det var en helt fantastiskt rolig konferens, mycket skratt med nya ansikten och mycket inspirerande arbete.
Kul att få träffa Eio anställda landet runt. Historien om Vadstena kloster och rollspel under middagen var super, jag är s nöjd. Mycket vin och sena kvällar blev det väl också. Nu är jag mycket trött efter dagarna som var fullspeckade med aktiviteter och föreläsningar om hur vi kan lyckas bättre inom Eio Medlemsservice;0)
Tack EIO



Överraskning

Inte kunde jag tänka mig att få öppna paket på en helt vanlig söndag. Och allra minst att det var min kära lillebror Ronny och hans flickvän som hade köpt ett paket eftersom man har blivit såååå mogen. De tog med sig min lilla mams också. Lite vin blev det och sen lite fika. Titta så fint paketet var. Gissa vad som var i;)











Tomas Sabo, så fint. Jag är sååå glad:)


Tack mina kära för det fina armbandet, passade mig perfekt.



Lill lördag "Afterwork" på söder

Tack min underbara och trevliga, fina Lina för en super kväll. Gott vin på olika ställen. Först mat på Indisk restaurang med ett glas vitt och sen ramlade jag in på Malmen med Lina där jag tog ett glas rosé. Efter det blev vi lite sugna på kaffe, så då blev det en latte på Waynes coffe med en chokladboll till, självklart. Nej vi var nog inte riktigt klara med vinet så då blev det ett glas till på 54.an.
SKÅL och tack fina Lina!


sov gott


Vill alla känna sig snygg?

Kämpa med trind och sally Hansen så får man fina naglar, det är kämpigt att alltid hålla på måla hela tiden. Gör man inte det så flagnar dom och går av.


Fin fint, det är roligt att måla oxå, fast mycket svårt att måla med vänster. Det krävs övning:)





Jag tror vi alla tycker om att titta på det som är snyggt, ögat dras till det snygga och även det som sticker ut. Vågar vi sticka ut för mycket? alla är inte bekväma i att folk tittar, jag tror det ofta kan bottna i dålig självkänsla. De flesta mäniskor är vackra och hittar man sitt sätt att förstå det så utstrålar man det. De är duktiga på 
The Studio på att sminka och få en att se naturlig ut, en utav bilderna. Det blir ganska fina bilder.



Min söta bästa vän Majsan och jag på en bild tillsammans;) efteråt åt vi på en restaurang, god mat och självklart rosé. Puss




Kolla in efterätten vi delade på, (bananaP..T) haha ha ha. Det var skoj


Grattis till nya arbetet min kära vän. Min present till majsan blev ett armband från Diddi där det står follow your hart på.





Och så hade jag mina fina barn med på bild också. Svartvitt är ganska trevliga bilder de med.
Tack mina allra bästa barn, så glad att jag har er.




RSS 2.0