Trista sanningen



Glömt sprutan, den skulle jag ta i söndags. En muskilär spruta ett broms medicin som heter avonex. Jag är inte så värst bra på att tala om mig själv och det kan ibland vara jobbigt att folk inte vet. Jag har MS och har haft det i 18 år snart. En lindrig MS i skovform. Jag har det i hjärnan och de svåra skoven jag haft är efter mina två barn. Jag visste att jag skulle få ett stort skov efter andra barnet, men jag valde barn iallafall. Dumt eller? ja det är ett val man gör i livet. Det svåra skovet satte sig i höger ben och det kan synas när jag blir trött i benet. Sjukdomen har aldrig påverkat mina arbeten på ett jobbigt sätt, förutom när jag måste springa, jag kan inte springa. Då haltar jag, ja nu vet ni.

I morgon är det student fest

Ja den ljuva ungsomstiden, jag har ju själv aldrig tagit studentern. De har ju hela livet framför sig de unga, tråkigt bara att det är så hög arbetslöshet. Tänker på min son som håller på att utbilda sig till PT (personlig tränare). Han som aldrig har pluggat, han pluggar för fullt. Det är så mycket att läsa in, hoppas han får mycket jobb.
Hej hej leverpastej

Anställningsbekräftelse



Japp, nu är det på riktigt. Papprena är påskrivna och sagt upp mig på förskolan så nu är det bara att köra på. Nu är det ingen återvändo. Neeej men det vill jag inte heller! Tänk att jag fått den här chansen, att komma in på kontor är helt enkelt det jag velat sista fem åren. Nu blir man kontorssupport, jag ska hålla i ordning på konferencerum, ha koll på parkeringen vilka som får stå där, lite fakturering, kaffemaskinen, hjälpa till med viss administration, beställning utav kontorsmaterial mm. Ja allt runtomkring, det blir ett mycket roligt arbete som passar mig superbra, det känns sååå rätt.
Hejdå från en lyckling

Morsdag



Igår var det morsdag! då fick jag nyplockade blommor utav min dotter och choklad och hembakta nyttighets bullar av mina son. Smink från dior av min underbara man som kom hem från Tyskland. Jag kände mig så uppvaktad.
Kramelikram till alla mammor

Mor och dotter dag


Lite shopping blev det i Farsta centrum. Jag hittade en fin sommartopp från Vero moda och desto fler kläder till min bästa dotter förstås. Och så en mysig fika som vanligt, kaffelatte mmmmm;)

45 år igår



JOHAN utan snus

Igår blev det en överaskningsfest för kära Johan som fyllde 45 år. Ja det var mycket trevligt, stort tack mina kära vänner. Jag har väl inte varit den piggaste idag så då förstår ni hur det var. Kom hem kl 02.00 på natten. Kramelikram

Jag har funderat

Jag har fuderat på lösögonfransar. Det är skönt under sommaren att slippa måla sig och så är det snyggt också om det inte är allt för låååånga. Ja det kommer nog bli ett par sådana. Har ni testat? svara gärna och ge råd.
Hejdå alla snyggingar

Gotland 2010



Det är inte ofta man ser de så gulliga mot varandra, typ mycket sällan. Johan ser man väldigt sällan nu för tiden, han håller ju på att utbilda sig till PT (personlig tränare) och så kär i sin flickvän, träna, jobba och  träffa kompisar. Ja, så vi är väl utbytta nu då! känns lite sorgligt när jag skrev så faktiskt. Ja men det är väl livets gång, klippa navelsträngen alltså. Det är nog sunt;)
Tjingeling

Vackert



Nu längtar jag efter semester, det är så nära nu. Det blir nog en sväng till vackra Öland några dagar.
Vi kan nog inte slita oss, sen kanske västkusten och låna en båt några dagar, ja Sverige är sååå
fint på sommaren. Håller ni inte med om det? Nu måste vi nog boka, känns det som!!!
Hej alla kära

Min söta



Titta vad stor hon blivit vår söta tjej, det går så fort.
Riktig tonårstjej nu!!! Förstår ni.

Våra trevliga vänner på kaffe besök



Maria och Jonny på fika besök. Ja man ser inte så mycket av Maria för hon gillar inte kameran. Hon kanske vänjer sig någon vacker dag och då kanske jag bloggar mer, den som lever får se.
Hej svejs

Vår lilla trä mur



Det börjar bli en mur nu, vi kan dock inte måla den svart förräns nästa sommar men den kommer att bli klar med belysning. Vi har lite singel att skyffla ut, så om ni är lediga kan ni alltid komma hit;)
Ha det bäst, vi som har överlevt igen! 

Rödhårig med blåsa på läppen



Japp nu färgade jag håret, äntligen. Det blev vinrött, rätt coolt faktiskt. Blåsan på läppen behövde ju inte komma, hm. TRÅKIGT!!! Det brukar blomma upp när man är stressad, ja ni förstår nog.
Kremelikram

Irriterad



Igår var jag och min kära vän carina på Söder. Vi åt god middag på nudelhouse och drack rosé vin till, supergott. Och det blev fler goda dinkar på olika ställen, här är vi uppe i himelen. Tänk att vi vågade det, efter ett par drinkar funkar nästan allt. Ha ha ha
Ni kanske undrar varför jag tagit kort på mobilen, jag försökte lägga över bilderna på datorn men den vägrar ju. J..la skit, ja jag vet jag är inte så haj på det än men jag blir väl det så småningom. Irriterd blir man också på de lata här hemma som inte kan plocka efter sig i köket, det får jag göra efter att varit ute på staden. Är det ett straff el, bor man ensam kan man inte förlita sig på någon annan men nu bor jag inte SJÄLV.
Tack carina för en super trevlig kväll;)

Igår den 20maj

Fick inte vara hemma i mitt egna hem. Jaha varför då? jo man har ju en tonåring som börjar bli stor och vill grilla tillsammans med sina vänner och inte ha pärorna hemma. Det är svårt det här, man vill vara sjyst och sammtidigt vill man bara vara hemma och ta det lungt själv en fredags kväll. Den här gången var jag snäll iaf. Nästa gång får någon annan ställa upp för ungdomarna. och alla ni som läst min blogg vill jag bara säga hejdå, om jorden ska gå under idag. Ses i nästa liv;)

Japp så blev det



Jag har klagat i flera år på min trappa som var i furu och öppen. Nu är det inbyggd och under har vi sko och kläd förvaring. Det man måste vara duktig på är väl att inte ha för många skor och jackor framme. Kan ju var ett litet problem ibland när man vill ha olika från dag till dag. Nej disiplin helt enkelt. Man är ju lite lat av sig ibland. Bara att ta tag i direkt helt enkelt. Eller?
Tjing

Äntligen

Ja nu är man hemma i sitt trevliga hem utan en död fågel, känns bra. Skulle vara skönt att sluta så här tidigt varje dag ;) Vad tycker ni alla som jobbar mycket, tänk om man hade mer fritid. Men det är väl så att ju mindre man arbetar mindre pengar. Det är det stora priset du får betala. Tid är pengar, alla ni som sett desperat housewhife så stämmer det så bra.
Man kanske ska vara nöjd med hur man har det. Blir man någonsin helt nöjd????


Inte kul



Det här mår jag dåligt av, en stackars fågel som flygit in i vårt uterum och inte hittat ut igen.
Jag önskar att jag vore hemma just då så jag kunde hjälpt den lille stackarn. Usch och fy för livet ibland.

Jabadabadoo

Vad tycker ni????

Blev trött på mitt gamla bord



Kom på att jag skulle ta ett kort innan jag målade bordet som jag var trött på.
Det blev så fint svart, el vad tycker ni? Tack å hej leverpastej!!!!

En av mina älsklings blommor



Titta så fint det är med tulpaner och så blir man blir glad av blommor, det gillar jag. Kram till er

Nu vet jag

Jag vet nu varför jag inte tycker om att titta på ishockey el fotboll el liknande sporter. Jag blir ju sååå irreterad. Kan dom inte bara göra som jag tänker. Ska jag säga som inte kan sporten alls. Iallafall blir jag för arg. Inte värt det faktiskt, bättre att slösa tiden som gör en glad.

Ishockey

Jag är verkligen ingen ishockey fan men ändå sitter man och lyssnar och små kikar lite. LITE spännande kan det ju vara. Min dag har varit underbart skön med avkoppling, vädret har varit dess värre men då kan man ju passa på att schoppa och bara ta det lungt så tomten får vänta med allt vad det gäller med att skyffla singel och måla bord ;)  Det blev ju ett fint strykjärn till mig och ett par jeans till min man och självklart en kaffelatte.
Kram och hej från mig!

Är jag störd



Kolla in mitt nya fina strykjärn OBH nordica. Nu kommer det gå supersnabbt att stryka ;)
Alla blir vi glada av olika själ. Ha ha ha

Stackars min Elin



Ska man vara fin får man lida pin. Örat var så rött och uppsvullet på kvällen.
Elin fick alvedon och massor med Aloe Vera gelly på örat. Sen somnade hon,
min lilla tjej vad jag lider med henne.

Min duktiga cross kille




Säga vad man vill men han har blivit grymt snabb och duktig, man blir ju lite orolig. Det är väl det en mamma ska vara antar jag. Kul att han är så bäst min lilla prins.

Chivas/Gremlin



Nyduschad hund blir en Gremlin när han är blöt. Han ser helt crazy ut, när han springer runt och morrar och skäller.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0