Sista dagen



Nu var det den sista dagen på jobbet, trodde aldrig den skulle komma om nu känns det jättekonstigt. Nu ska jag inte komma tillbaks efter semestern. Jag fick två utav Mateus kaffelatte muggar. Visst är de fina, jag har varit lite fram och tilbaka vad jag tycker om Mateus. Jag tyckte från början att de var för plåttriga men ju mer jag ser på de tycker jag om dom. Ett förslag jag fick höra är att man kan ha kryddor i dom. Ganska fint det också el vad tycker ni? Tjing

Cheesecake


Cheesecake

4 ägg
2 dl socker
4 dl visp/mellan grädde
400 gr philadelphiaost
2 tsk vaniljsocker
6 st digestivekex


Min sista arbetsdag i morgon, jag tänkte bjuda på cheescake och jordgubbar till. Det blir nog mums det:) Lite konstigt känns det faktiskt. Nu ska jag arbeta med någonting helt annorlunda än vad jag är van vid. På Kontor som kontorssupport, jättekul med nya utmaningar.
Kram kram

Rosa pärlring



Köpte en söt ring till mig själv, med rosa sötvattenpärlor men jag ångrade mig och gav den till min dotter istället, hon blev mycket glad.
 ♥



Det blev en middag på Enskede värdshus ikväll istället för igår när det var vår bröllopsdag, sanningen är den att vi båda hade glömt bort vår STORA dag. Ja ja vad säger man:)
Sen prövade jag mina nya träskor när vi tog en promenad med hund, de gick super bra att gå i skorna, de var inte för hårda.








Bröllopsdag 27 juni



Nu har vi varit gifta sedan 1998.06,27. det är en tid det, men inte lika länge som vi varit tillsammans. 19 år blev det i april och det känns det inte som, alla förhållande går upp och ner. 
♣♥
 


Galen hund



Nu är det Gremlin igen, så fort han duschat blir han tokig. Han ser inte så snäll ut, han borde hetat Gismo, hi hi.



Indiska

  

Den otroligt jobbiga plotteraffären Indiska har ganska söta saker nu på sommaren. Jag vill helt plötsligt ha lite färg på tillvaron. Visst är det en härlig hängstol "vi tycker den är urmysig". Ja mannen tyckte nog varken om stolen eller lyktorna som jag köpt, men efter ett tag tyckte han de var ganska fina iallafall. Ja smaken är ju som den stora baken;)
Tjing alla sommarälskare♥

Blus från H&M



Var i Farsta idag med min fika kompis Kattis och shoppa en fin grå mönstrad topp 249kr. Mycket prisvärd, visst är det en fin sommar topp?


Carlo Pera skon

 
Mina nya skor inköpta i Haninge centrum på andiamo 700kr visst är dom coola;) Jag som inte kan gå i vanliga träskor, de här passade mig så bra. Jätte sköna för att vara träskor som är så hårda. Vi får väl se om de är sköna att gå i längre än 10 min;)


Oönskad hårväxt

LASERBEGHANDLING

Varför får vi äldre bara mer och mer hår. Jag är så trött på oönskad hårväxt. Kanske vore det här något?



Dina hår växer från hårsäcken i hyn. Det är hårsäcken som är aktiv och producerar nya hår. En laserbehandling går ut på att förstöra hårsäcken.

Det är värmen i laserbehandlingen som förstör hårsäcken. Behandlingen ska samtidigt inte göra skador i hyn. Hårborttagning med laser fungerar på så sätt att värmen följer färgämnena i håret. Värmen leds då rakt ner i hårsäcken och förstör den.

Om man har mycket pigment i hyn, dvs att man har en hy som har lätt för att bli brun, vill en del av värmen också ledas ut i hyn. Detta kan i sällsynta fall ge värmeskador i hyn. Sådana värmeskador kan leda till pigmentförändringar och även i sällsynta fall ärrbildningar. Det är därför mycket viktigt att man undviker sol/solarium innan och under behandlingsperioden. Man ska häller inte använda självbruningskräm (”brun utan sol”) under behandlingen.

harborttagning-laser

Det är värmen i laserbehandlingen som förstör hårsäcken. Behandlingen ska samtidigt inte göra skador i hyn. Hårborttagning med laser fungerar på så sätt att värmen följer färgämnena i håret. Värmen leds då rakt ner i hårsäcken och förstör den.


Midsommar dagen

   FÖRE
Lite fix igen;)  Måla om i uterummet!!!
Jag vill få en helhet i vårt uterum så jag bestämde mig för att måla om i samma färg som huset.


   EFTER

Jag är supernöjd med resultatet det blev ett helt annan rum :) Tjing alla fixare


Midsommar lek



Dax för lite spel undomarna mot vuxna.... Tjoho vad bra man är på det här, el inte. Man kan ju tro att man är vindögd

Kubb spel



Ungdomarna mot vuxna:) Vem vann???? Vuxna:) Inte min förtjänst iallafall. Chivas ville också vara med så han tog en spel pinne, så vi fick jaga honom lite. Kul tyckte Chivas och vi.... :) han är så rolig vår söta hund.

Jahans svanhopp i poolen



Och Chivas är med och ska vakta som vanligt

Kärlek<3 Rätt uppfostran?



Någonting rätt har man väl gjort när det gäller barn uppfostran. Min tjej har nu blivit så stor att hon hjälper till att styka tvätt också. Mycket uppmuntran och beröm funkar mycketbra och belöning av något slag funkar också och det behöver inte alltid betyda i materiella saker;) håller ni med? Körling är jag inte mycket för, men det förekommer ändå tyvärr, el nej jag trivs faktiskt med att skämma bort mina barn och jag skäms inte för det. Men det får inte gå till överdrift med något. Ge och ta är väl vad alla vill ska fungera och det gäller väl även i förhållande och med sina kära vänner. Big love

Min trädgård ska bli fin

 

Före sommaren grävde jag fram min rot. Nu är det dax att ta hand om den och göra iordning som jag ska ha det.
Roten kommer jag att färga svart och ha vita stenar under och runt den. en belysning som lyser på den måste vi också ha:) Det är mycket på gång nu, så det gäller att inte lata sig. Man vill ju ta till vara på de fina dagarna och njuta också, inte bara jobba. Tyvärr har vi vår mur kvar att göra färdigt också. Singel runt träden och lite växter. Vart finns tiden, kan man köpa mer tid någonstans?
Tjing tjing alla bloggisar

Gardiner gardiner


                       FÖRE
   
När jag kom hem från min kära vän Melindas födelsedagskalas fick vi främmande av vänner som ville gratta mannen som fyllt år, sen tog jag tag i garin problemet. Det här är ingen lek, jag är ju så otroligt petig när det gäller stil. Jag kan inte stå ut med att det inte har band på ena paret gardiner. Jag sydde på band och ska nu titta och tänka och fixa lite mer och kanske ännu mer om jag känner mig själv rätt. Suck på mig!

Fina Melinda 35 år idag

 

Presenten OBH Nordica Olja och vinäger spray flaska. Melinda hade ingen sådan så det var tur det.

 

Och så var det dax för tårta, sååå underbart god. Titta så fin den är tårtan och min fina vän. Super söt.
Tack för den goda maten och tårtan min kära vän. Puss puss


Från flickrum till tjejrum

  

Inte roligt när man känner att man är stor och inte vill ha sina gamla leksaker och möbler. Det är tur att Elin har en så intresserad mamma utav inredning/design. Jag hade klart i mitt huvud hur det skulle se ut. Grått och rött är så fint ihop. Elin ville ha röd tapet, vi tittade på tapet på fredells. Jag fastnade för den här ursnygga tapeten med silverblommor på. Elin tyckte den var fin men ville så gärna ha rött, jag frågade henne vad hon skulle känna för att ha en heltäckningsmatta i vinrött. Hon va lite osäker så jag visade prover, hon blev snabbt frälst utav en vinröd matta. grått och rött är så snyggt ihop så det bestämde vi. Sen var det iväg till Ikea och shoppa lite, en spegel, vit mjuk puff, byrå och en stol och skrivbord, Ja det blev en hel del.  Hon har en Fatboy i sin myshörna. Se hur fint hon har det nu.  Nu har hon haft nya rummet i ca två år och hon är fortfarande nöjd. Vem skulle inte vilja bo där? Tjing ping


 

Inrednings tips

 

Två utav mina favorit lampor. Jag har super svårt att hitta rätt lampa, felet man ofta gör är väl att man tänker för snävt. En kökslampa kan faktiskt vara snygg den behöver inte nödvändigtvis se ut som en typisk kökslampa. En annorlunda takplafond är ju också roligare än en vanlig rund/fyrkantig och platt. Det ända är väl att man ska tänka på att ingen dörr el människa slår i lampan. Tänk utanför ramarna;)

Vita gardiner



Ja det va inte så lätt att hitta gardiner, men den som letar finner. Det kostade inte så mycket så skulle jag ångra mig är det inte hela världen. Hittade de på eurtostore i Haninge för för 198 kr. Nu ska jag bara lägga upp de lite. Ja det blir väl snart den mysfaktor jag är ute efter i mitt uterum :) får se vad alla tycker, jag kanske är ute och cyklar? Har ni fler idéer? kanske en blomma!!! Får se om det finns någon plats kvar. Ja det blev förstås kläder från Gina tricot till min söta tjej också. Gillar ju att handla som ni vet.
Tjing

Min kära vän Kattis födelsedag


Det är sååå mysigt att sitta och prata tjejsnack med min kära Kattis. Love you



En tavla blev det från mig och min familj och Urika och hennes familj, visst är den fin och harmonisk. Kattis blev glad. Vart får den för plats mån tro;) Puss

"Jag vill shoppa hela tiden"

Vad är det för fel när man vill shoppa, göra om och fixa nytt hela tiden. Nu ska jag köpa skira gardiner till mitt uterum. Det första min son säger är att det inte blev bra. "Men det var ju fel gardiner" hittade ju bara panel längder. Jag hittar ju inte det jag vill ha. Är det någon som sett tunna vita, vanliga längder så skriv gärna det till mig. Jag har kollat Ikea och de hade bara med tryck, jag har kollat rusta och jysk hmm. Vart är de någonstans mina nya gardiner. Jag vill ju ha myyys:(
Kram

Vet någon vad det här är?



En utav sakerna min man fick i födelsedagspresent igår....





En partyhatt för hundar kanske. Party party


Fina Elin



Vad tycker ni?  Fin bild på min söta dotter vid solnedgången på Gotland;)

Himla vackert

  

Gotland kvällstid, nu är det snart dax för semester. Är det fler än jag som lägntar? och visst är bilden fin:) kanske man ska göra en tavla utav den. Jag har fler fina bilder, det blir svårt att välja;)

Älskade man fyller år



Min duktiga tjej har bakat, handlat och lagat mat till sin kära pappas stora dag. Nu längar vi alla efter en härlig semester. Njuta av god mat och gott vin i sällskap med goda vänner. Då njuter man som allra mest. Det blir Öland, Göteborg och Västkusten. Längtar efter Öland glassen och strosa i Borgholm. Sonen är stor så han vill väl inte följa med, ja ja man vet ju själv hur det var. Själv hade man flyttat hemifrån i hans ålder. Nu är det bara dotter som man ska vakta och få hybris på. Vet ni väl som har tonåringar, det kastar skit på en och sen i andra stunden kan de visa kärlek och så håller det på så. Det är bara att bita ihop, oss knäcker de inte:(
Kramelikram

VAD ÄR DETTA???



Jag har aldrig sett någonting liknande, en massa larver som kryper på en kokong. Till och med jag får gåshud, huuuuuuuuuuuuuuuuuuu, bor de där i. Kanske blir det vackra fjärilar sen:)

Mums



Idag bakade jag de godaste kalori kakorna som finns;) Om det blir över ska jag bjuda mina arbets kompisar och hoppas att de också tycker de är goda.
Hej

Mysig stol



Visst är min stol från Indiska fin, nu ska jag bara hitta den rätta mysplatsen till den;) Jag som varit så mycket för svart. Känns som om jag vill ljusa upp min vardag med lite färg. Visst är den otroligt fin?
Kramelikram

7 månader



Ja idag är det sju månader sedan Johan och hans söta Nicole blev tillsammans. STORT GRATTIS till de unga som ska ta hand om mig när jag blir gammal;)
Puss puss till er söta ungdomar, nu låter jag hur gammal som helst. Buhu snart 40:(

Teater



Idag gick jag och Håkan på teater, vår söta Elin i vit klänning och hennes klass spelade upp en teater. De var mycket duktiga. Nu är det snart sommarlov för det söta femorna ;) tänk om vi fick lika lång semester. Det vor sååå nice.
Sov gott!!!

Stort tack



Tack våra kära vänner Carro, Magnus och Julie för den fina blomman. Det var mycket trevligt att ni hade tid och lust att komma på middag hos oss. Det är alltid lika trevligt. Gott vin och god mat med trevliga vänner och super väder. Vad kan vara bättre? 
Puss puss 

Vendelsömalms träff



Ja det var bara vi som kom utav 1971 åringarna i vendelsömalmskolans träff. Vi hade en super trevlig kväll vi fyra, pratade gammla minnen som man förtränkt. Och inte minst sådant som har hänt nyligen och under åren som gått. Ja åren går fortare än vad man tror, alla har sina liv. Det är så kul att höra hur det går för alla.
Tack mina kära vänner, Love you;)

Lite fix i uterummet



Titta vad det gör mycket när man fixar till det med en matta och vänt bordet, det blev superbra tycker jag. Helt annan space!!!
Kramelikram

Nytt och Fräscht



Våra nya tallrikar till husvagnen! Det är så kul med nytt och jag blir glad i hela kroppen utav nya saker.

Byter ut lite gammalt till nytt



Våra gamla husvagns tallrikar, Usch vad jag är trött på dom.

Första lediga dagen

Helt underbart att vara ledig, min första lediga dag tillbingade jag i bilen. Min kära dotter skulle hem till Linnéa i Trosa, vår kära gamla garannars dotter. Det brukar ta en timme ung men nu tog det ca tre tim. SKIT jobbigt med alla bilar och en olycka var det säkert. Ja man va ju inte ensam iaf. Fick gott kaffe i solen när jag kom fram. UNDERBART:( I morgon kväll kanske det blir staden, fira våra gamla grannars femåriga bröllopsdag. KUL!!!
Sov gott;)

Elins goda glass



Elin orkade inte allt och hon fick ont i magen oxå. Lactos känslig:(

Så här blev Nicoles super goda glass


Efter en student fest



Sugen på chokladsås, hade ingen hemma. Jag kollade internet och hittade ett recept:)
Mamma fixar god sås, Smask smask......


RSS 2.0