NJUT

Misströsta inte nu när hörten närmar sig, det blir kallare och mörkare. Det positiva är det att nu kan man tända upp och skapa mysfaktor, mitt senaste inköp är min fina lykta köpt på Cervera. Tyvärr kort brinntid men den skapar otroligt hög mysfaktor. Super nice me like.



Med trevligt sällskap gör den susen.


Göra klart


Håkan skruvade upp lampor på vår lilla mur, tyvärr kan vi inte måla muren förens nästa år.




Jag började grund måla mitt stacket igår, gud så tråkigt det är. Men det fungerar inte att skjuta upp det hela tiden, då vill jag aldrig ta tag i det. Idag är det lite ostadigt så det blir att tvätta altan som sen ska ojas :(
Om vi bygger nytt hus någon gång så kommer det vara så underhållfritt som möjligt. Ingen trä altan och inget j..la trä stacket





Längtar

När man tittar på bilderna från förra året i december så lägntar jag tillbaka, det blir nog en resa i januari men inte till Phuket. Koh samet en vecka kanske och en ngon annan stans :)


Det vita stränderna och det underbart blå vattnet, så vackert.



Utsikten mitt i djungeln är super häftigt, kanoooon.






På kvällen blir det verkligen mörkt så det är så fint när det tänt alla lampor och eldar.






åtgång på majskolvarna de säljer på stranden, inte så konstigt när det är så goda.



Nytt liv

Vart ska man börja, nytt jobb och nya saker att lära sig hela tiden. Först är man inte van att få äta ute på lunchen utan att någon stör hela tiden och man behöver inte kasta i sig maten, bara det känns underligt. Och rikskuponger, bara det är en stor grej. Och så har man ju fått en Iphone och då ska man ju fixa så man har fria apps att hämta, att kunna gå in och kolla fejan och sin mail och blogg lätt är en nytt liv som öppnar sig. Jag känner mig så lost när det gäller Iphone bara, men jag vänjer mig ganska fort.
Det är så kul med nya jobbet. Jag håller på att fixa mitt kontors rum trivsamt när det finns tid.
Jag har många ställen att fixa till på jobbet så det flyter;)


Fick en fåtölj av chefen

Chefen vet att jag gillar inredning så jag fick en fåtölj, den fick min groda sitta i. Det blev häftigt.




Realeseparty

Realese party för nya elinstilatören förra veckan på torsdagen, tidningen blev super.
Tapas och champagne. Jo ni lite lullig blev man nog. Inte bara ett glas;)




Ut i vimlet bara, nu är det inte som förr precis.

Vart ska man börja, nytt jobb och nya saker att lära sig hela tiden. Först är man inte van att få äta ute på lunchen utan att någon stör hela tiden och man behöver inte kasta i sig maten, bara det känns underligt. Och rikskuponger, bara det är en stor grej. Och så har man ju fått en Iphone och då ska man ju fixa så man har fria apps att hämta, att kunna gå in och kolla fejan sin mail och blogg lätt kommer att vara en ny värld som öppnar sig. Jag känner mig så lost när det gäller Iphone, jag hoppas att jag snart kommer in i det. Idag fixade vi på jobbet itunes och Viber. Ja det är mycket med det nya jobbet, ska hjälpa till med att rodda inför mässa. Känns så annorlunda allt, mycket kul. Åka kommunalt och gå på after work och realeseparty är man inte precis van vid heller. Allt känns så bra;)
En fråga bara, varför är alla så otroligt snorkiga när man åker kommunalt. Det känns som inte människor vågar vara trevliga, hur kommer det sig?

Hej hopp


Johans18 års fest

Johan fick så många fina presenter, nästan allt han önskade sig.
Av sin kära flickvän, fallskärmshopp och ett litet kort.




Är det bara smurfar i??? Nej en bilnyckel oxå, jättesmile....





Johan vågar inte täcka av




Asså shit, asså shit asså, blev Johans kommentar.



En helnöjd Johan startade bilen.



Min härliga helg

Hittade den här skönheten på salt i Farsta, en skinnjacka som jag letat efter. Plötsligt springer man på den när man har som minst pengar. Ja men då skuter man upp den lilla räkningen till nästa månad, visst är det super. En snygg skinnjacka by Kenza kunde jag bara inte motstå. Man vet ju att den kommer inte finnas nästa månad.
Visst är den snygg???









Sen har jag och Elin bakat 6 st chokladtårtor till Johans fest, förbereda så mycket som möjligt. Skönt, för det blir mycket att tänka på. Det måste bli super, 18 år är stort ;)




Elin har slagit in hennes paket till Johan, visst är hon duktig på att slå in. Sååå fint paket.




Äckligt

Säga vad man vill men rottor inne i Stockholm stad är sååå jävla äckligt. De borde verkligen ta död på dom. Nog för att jag är djurvän men så mycket djurvän är jag inte. Det känns som de små äcklen tar över. De hittar mat och förökar sig med rekord fart. Nej bort med dom, de får bo i storskogen tycker jag iallafall.




Tack kära Lina


En grön groda med ett blad som grodan kan sitta på och en kista med mini kaktusar fick jag av Lina. Så söta. Inte så många av mina kära vänner har en sådan fantasi, men så var hon i Marocko oxå och fyndade i små roliga butiker, Ha ha. Det här ska pryda mitt kontorsrum. Tack gumman. Puss puss


Regnig söndag

Idag blev jag sugen på tacos, visst ser det mumsigt ut. Jag kan säga att jag inte orkade allt iaf.



Tjing!!!


Grattis Elin på 12 års dagen

Elin har valt fläskytterfilé och så gjorde jag satziki och sallad med röd quinoa och fetaost.
MUMS




SKÅÅÅL TILL ELIN!!!



Födelsebarnet ska öppna paket. Yippi !!!



Elin och jag hade bakat en choklad tårta, en mycket kladdig sådan. Den med grädde och bär, supergott och mäktig. Den va populär!!! Tur det.



Sen fick tjejerna för sig att bada med kläderna, snacka om att vi blev paff:)



Nu är tjejerna superfrusna, nu väntar bastun som är varm och skön.





Välkommen till nya arbetet


Carina på nya jobbet hade köpt en fin orkidé till mig, fin va?


Mitt kontor, bilden blev suddig tyvärr.


Mitt skötebarn, här ska jag hålla iordning. Frankera, beställa mm:)


RSS 2.0