Tingeling


Nicoles söta nya lilla kanin ♦Tingeling♦


Liten snöboll av kanin, sååå söt så man dör


Puss min söta Tingeling


Gekås i Ullared


Ja nu har man varit här oxå, så mycket människor. De va kö in till affären ett tag, sen avtog den. Jag har aldrig sett så mycket människor i en butik förut, det gick knappt att gå. Ikea är ingenting.




Elin valde en ny taklampa till sitt rum, visst är den vacker???


Och en skrivbordslampa och + ett gäng tavlor som hon inte har fått upp ännu eftersom det är första dagen hemma efter semestern.


Jag hittade en tavla till vårat sovrum, jag fastnade för den på en gång när jag såg den:)


Den här tavlan ska min kära Kattis få, hoppas hon gillar den. När jag såg den tänkte jag direkt på henne.
♥ Hoppas jag har rätt ♥

Två fina tavlor ifrån Gekås, trodde inte de hade så fina saker faktiskt. Kosta Boda lyktor  och Puma kasonger sååå billiga. Kan varmt rekomendera att åka dit men kanske inte direkt på morgonen utan e.m, det är nog lugnare då och ta god tid på er så ni inte missar någonting. 


Sol yippi


Nyfiken hund, var är min kompis Nadja???


Chivas hade jättekul i vattnet, han sprang som en tok fram och tillbaka och busade med en annan hund. Så roligt att se, han njöt verkligen;)




Och sen en dusch efter badet innan vi ska åka in till Varberg:)


Efter fikat en promenad


Boda outlet i Småland


Och självklart om man åker förbi Boda måste man in och titta på Design House Stockholm. De hade massor av fina design saker allt från glas, porslin, väskor, möbler och mattor. Så KUL, me love♥


De här fina kopparna ville jag ha, saknar ju koppar hemma så vi köpte 10 st.
Design House Stockholm och gjorda i Thailand, roligt va. Ha ha ha


Fricamping strax utanför Värnamo




♥ Och så grillat ♥



♥ Snyggaste tjejerna ♥

♥ SKÅL ♥


Vackert på Solliden

Välputsat














Och kossorna går fritt, corvetten ville inte ställa sig just där så han böt plats;)KOnstigt


Grattis på 10åriga bröllopsdagen




På Öland den 21 juli 2011 har våra kompisar Annelie & Henrik bröllopsdag. Det är så blåsigt, rentav stormigt. Det är klass ett varning och vi står precis bredvid vattnet. Ja det är mysigt när det är solsken, annars är man inte så stöddig. På kvällen åskade det och regnade helt sanslöst. Jag försökte få det på bild men det var helt omöjligt.

Det är svårt att fånga ovädret på bild men det var helt otroligt.


Onsdagen på Öland

Igår kväll var vi på Rydell & Quick, tyvärr ingen bild därifrån men jag la ett inlägg på facebook. Super!!!
Onsdag
Det blev en dag i Borgholm med Annelie och Henrik och deras vänner som kom på besök.Vi åt på favoritstället Villa lavendel, glömde kameran men jag lovar att återkomma med mysiga bilder därifrån. Det är helt underbart där:) Idag anlände även våra trevliga gamla grannar som flyttade till Trosa till oss på Kapelludden. Vi åt middag med Annelie och Henrik och deras kompisar som oxå var på besök. Sen kom Rosa och Mattias och åt och drack gott, inte bara rosévin utan kaffe med min hemgjorda cheesecake till. Super trevligt, tyvärr ingen skojig bild idag men jag lovar att det blir en i morgon. Sussa gott ;)

Villa lavendel



Välkommen in

Vid beställningsdisken beställlde jag självklart en latte och  älsklingsdrycken (öl) till min man.





Inne på fiket


Ute på fiket




Vackra trädgården man kan sitta i:)



Visst är det mysigt?


Öland och hojen

Första gången vi satt upp vårt förtält, lite hjärnjympa men nu är det uppe. Håkan och jag är supernöjda. Visst blev det snyggt och hur stort som helst. Nu vill ju jag ha lite mys runtomkring som vanligt. Håkan förstår ingenting, ja ja det är min grej:)

Och självklart ska hojen med, visst är den cool;)

Och så solstolarna mot den vackra utsikten, kan det bli bättre?

Ja med lite belysning på kvällen:)

Elins inköp idag blev en cool hatt, hon passar superbra i den. Visst är den fin:)

Ha en superduper semester


40 års fest

Vacker himmel



Igår på kvällen när vi höll på som mest med packning och hushållsbestyr såg vi det fina skenet från himlen. Såå vackert, så jag och Elin tog fram kameran för att fånga några bilder. Ja några fina bilder blev det iaf♥

Nu är Elin fast i cross världen.



JODÅ, NU är dotter biten i sporten oxå.






Elin har fått ny hjälm och nya stövlar. Först va det meningen att bara köpa nya stövlar, ja och sen vet ni hur det är att dra in pappa i sin favoritaffär. Det blir lätt fler saker till crossen och till åkaren;)
Ja ja det är bara så.
Senare på kvällen va vi på 40 års fest hos min kära vän Sussie.

 

 

 

40 ÅRS FEST I LÖRDAGS

Paket öppning


Träffade vänner från förr, alltså när jag var runt 4-8 års åldern då förstår ni hur lost man kände sig. Herregud gamla minnen som dras upp. Såå mysigt faktiskt. Och ansikten som man ska sätta på plats i hjärnan. Här är Sussane och Annelie som jag lekte med som liten:)Och brodern Peter till födelsebarnet och deras mamma var min dagmamma, då förstår ni.
Nu är kvällen slut, imorgon bitti är vi på väg till härliga Öland, ska försöka blogga därifrån;)Sov gott


Mina nya skor

Jag hämtade mitt paket idag från Haléns och i det fanns mina nya skor:)

Visst är dom fina?
                                                  ♥
Mina nya skor
                                                  ♥
Ganska höga
                                                   ♥





















                                        Så söta ♥ me like


Hundklåda

STACKARN


Stackar min hund, han har klåda och sår på magen. Va hos veterinären idag men de hittade inga parasiter. Fick penecilin mot infektion, cortison mot klåda, droppar för parasiter och ett schampo som jag jag ska tvätta med och de ska sitta i en kvart. Ja hela kittet, men de hittade ingenting. Vi får hoppas att det här hjälper iallafall:(

Efter bsöket på apoteket köpte jag pärlor på panduro så jag kan göra egna ringar, den första är gjord. Vad tycker ni? Kanske lite svårt att se på bilden. Silver pärlor meden strass sten i mitten;)
•En fika med min kära, snygga Kattis hann jag självklart med oxå•


♥ HA DET SÅ GOTT ALLA SEMESTER GLADA ♥


Cross tjejen

COOL




Chivas undrar vad Elin håller på med, han är med;)



Johan coatschar lillasyster när hon för första gången ska testa köra igen efter många år. Hon kom iväg på ett annat ställe på högsta så det går nog. Jag stod en bit ifrån, tur för henne för man vill ju inte föra över nervositeten på henne. Jag är ju lite rädd för de där vilda hojarna. Har lite dålig erfarenhet av dom.
Hon va jätteduktig och ska pröva igen i morgon, vi får väl se om hon blir biten.

Tror ni jag var nervös?

Japp, japp det är jobbigt som f.n


Härliga Söder



En mysig träff med min kära vän Majsan. Många glada skratt och härliga snack om livet. Vi har båda fått nytt arbete och det firar vi;) Ett glas rosé vin i solen på 54:an på söder och en bit mat till:) 






Vinet får bara en svag fyra, inte tillräckligt svalkande och för tungt för att vara rosévin. 





















Jag tog en cesar sallad med kyckling och min söta vän tog en nacos med ost, guacumole och gräddfil. Det ser inte så gott ut men det va super nice. Den här maten kan jag rekomendera från 54:an;)


SJÄLVKLART EN DRINK EFTER MATEN
JOUSIE FRUIT ( STOCKHOLM POPULÄRA DRINK )
♥ SUPER NICE ♥



♥TACK FÖR EN MYCKET TREVLIG TRÄFF♥


Sten (singel) på tomten


Skyffla och skyffla, idag har vi arbetat på tomten. Ja man blir ju stark så är det någon som behöver träna är det bara att komma hit;)


Våra Guldregn är lite skräpiga så vi måste skaffa en blås.


Jobba lite i morgon oxå så blir vi snart klara.


Här är min kära rot som ska bli svart och med vita stenar under. Min kornell buske har blivit så j..la stor så den tar ju över synen av roten. Vi måste klippa och klippa.


På middag hos våra vänner



Så god middag, grillat och bulgur med sallad mmm.
Och så trevligt sällskap
♥♥♥



Försökte fånga himlens färger men det blev sådär, kan ju bli bättre. Så underbart skönt ute, jag älskar verkligen sommaren med allt vad som kommer med den, förutom mygg och allergi.


Goda middagar


Titta vad vi fick. En fin sommarblomma med vit vacker kruka och god choklad. Vi glömde att äta chokladen igår så då får vi äta den idag♥



Våra kära grannar på middag. Carina och Anders och till och med André följde med, Det var mycket trevligt. Grillat blev det som vanligt och så färskpotatis med härlig hemgjord zatziki till♥
Efterätt glass med jordgubbar med riven lime så fräscht och gott.
Det rekomenderar jag, passa på nu när det finns jordgubbar;)



Nybadad hund fick tofs av Elin, men det är ju en pojke. Ja inte riktigt, en kastrerad han hund så han kanske är lite feminin. Han är så fin.
♥♥


FREDAGS MYS HOS EVA


Ja, vart är alla andra. Ett kärlekspar som äter middag på tu man hand. Sallad och grillad kyckling och självklart rosé vin till mmm. ÅÅÅ Love you Kattis♥


POOL i all ära

Jobbiga j..la pool. Den är ju skit jobbig att dammsuga. Det är inte alls som att städa inne. Håkan tycker att det är lätt så då får han göra det också. Jag vill köpa en dammsugare som man bara släpper ner och så åker den av sig själv, men nej det vill inte lilla håkan. Då kan han städa den också eftersom jag är usel på det. Men man kan inte vara brapå allt, eller hur???


Fotbad och rödvin


Skönt fotbad
 


♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥   



Sååå skönt att bara få ta det lugnt och ta hand om sig själv. I morse klippte jag mig. Ja självklart blev det en fika med min bästa Kattis idag och lite vin blev det till maten. Lite för mycket vin eller?
Tjing ;)  


Rosé vin

      





Visst ser det gott ut?


    

Semester semester, idag blev det ett par glas rosévin. Jag kan verkligen rekommendera detta rosévin. Ja ni ser vad det heter "Stone valley rosé". Har ni hört den stora nyheten med rosévin och fanta. Jag vet inte än hur det smakar men jag måste absolut smaka det, sen bloggar jag självklart om hur jag tycker det smakar.
 ♥


Kläder från FOX märket

 ♥

Linnen från fox märket. Många coola kläder hade de där i Uddevalla. Skulle kunnat handla mycket mer ♥♥♥
Men jag hade ju dotter med mig och då blev det förstås kläder till henne med;)

Linnen behövs nu under sommaren, jag har alltid för lite utav det. Kjolen jag köpte vill äntligen komma med på bild, ganska enkel svart med dragkedja. Skönt att bara kunna dra på sig någonting lätt.


Blixtlåset ska vara bakåt, sexy sexy. Visste inte det, ha ha ha dålig man är.


Cross VM Uddevalla



Nu är vi hemma igen, mitt i natten är det när jag bloggar. Det har varit en livlig helg, fullt ös på hojarna! shit va de kör man blir ju lite orolig, tur att inte min Johan åker där då hade jag varit jätte nervös. Och fylla har det varit hela helgen. Herre min skapare vad de super, ni som varit där vet vad jag pratar om. Ja men nu är man hemma till lugnet igen. Det blev lite shopping oxå de kommer jag blogga om i morgon.
Ska sova nu ♥


RSS 2.0