Julpyssel

1 advent brukar vi julpyssla och dricka glögg och äta massa godis :)






Tomtar i gröten, våra favoritpyssel. Visst är det söta.



En liten tomte tavla gjord på ett krukfat.



En liten pepparkaks flicka och en liten ängel, gjord av en liten mini terrakottakruka. Ja det är bara fantasin som sätter gränser ;)

                    ♥♥♥                          


IKEA IGÅR


Den här fina lyktan blev jag kär i på Ikea, visst är den super fin. Jag valde att köpa ett ljus med motiv på. Det blev en personlig prägling på det hela.
Ja, man kan alltid hitta någonting på Ikea, älskar det;o)



Snyggt

Idag har jag varit på salong Skönheten på söder och gjort snygga naglar. Det är helt knäppt att man känner sig så mycket mer kvinnlig med långa, fina och välvårdade naglar. Det är faktiskt så att man lägger märke till händer och då vill man ju se välvrdad ut. Det är så snyggt tycker jag. Nu hoppas jag att de håller i tre veckor:o)
Tack kära





Dagens tankar

Ja man har ju fått en jättefin vinkylare i 40 rs present av min kära Eva(lilltå) och Johan & självklart så har jag mitt kära rosé vin i den. Älskar den, visst är den fin.... Helgen har bjudit mig på god mat och vin. I fredags var jag på invignings mingel på salong Skönheten på Söder, som min kära vän Carro gör ögonfransar och så kan ni även göra en fin make-up hos henne. Ja och nu har ju dom halva priset på behandlingar så självklart ska jag gör en behandling, det blev NAGLAR. Tjoho vad fin jag kommer att bli. Kommer att blogga om hur fina det blev. På tisdag kära ni så händer det;o)
Jag kan väl säga att jag är ute och far betydligt mer nu när jag arbetar på Söder. Det kanske är lättare att vimla ut då eftersom jag resan är där. Jag märker att de som är singlar har betydligt lättare att bara hänga på, kanske inte är så konstigt. Ja jag tycker det är super kul att träffa alla mina vänner:0)
Nästa lördag blir det glögg mingel med några vänner :o)



Kram alla


Ladies Night

En utav mina presenter var en kväll på Ladies night. Det var en super kväll med min kära vän Majsan. Här är vi på efterfest och blev fotad med Anders Timell, jag tror han njöt ganska mycket. Snart får jag gratta min vän Majsan oxå, ja någon bra present måste jag knåpa ihop;o)





KRAM & TACK MIN FINA VÄN


Igår var vi ute igen och käkade på nudel house, ja och rosé igen då. snacka om att bara njuta av livet. Sååå trevligt att umgås med vänner. Love it.....
Vem ska jag träffa härnest?


RSS 2.0